Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Díky nadstandardním vztahům časopisu Chip a výrobce AVG mohou čtenáři zdarma používat špičkové zabezpečení AVG Internet Security bez časového omezení. Licenci stačí každý měsíc prodloužit novým licenčním klíčem z Chipu. Plná verze - Chip 10/2021.

O novém operačním systému od Microsoftu jste už určitě slyšeli. A teď si jej můžete i zcela bez rizika vyzkoušet – samozřejmě ve virtuálním počítači. Zkušební verze - Chip 10/2021.

Aplikace CareUEyes umí, s ohledem na ochranu očí, řídit parametry zobrazení displeje počítače – ať už jde o intenzitu jasu či celkového barevného ladění nebo o pravidelné přestávky. Plná verze - Chip 10/2021.

V programu Anti-Spy najdete desítky běžně nedostupných předvoleb, které zkrotí touhu Microsoftu po získávání dat z počítačů s Windows 10. Plná verze - Chip 10/2021.

Nenáročná aplikace PC Fresh obsahuje řadu dílčích nástrojů a nastavení, jejíž pomocí lze odstranit různé brzdy výkonu počítače. Plná verze - Chip 10/2021.

Emergency Boot Kit představuje sadu nástrojů, se kterými lze spustit porouchaný počítač a pokusit se o jeho opravu nebo provést obnovu dat ze zálohy. Plná verze - Chip 10/2021.  

Program Abelssoft ScreenVideo je jednoduchý nástroj pro zaznamenání děje na pracovní ploše, který je schopen zaznamenávat i zvuk z připojeného mikrofonu nebo video z webkamery. Plná verze - Chip 10/2021.  

AlfaReader je jednoduchá, ale dobře vybavená čtečka elektronických knih a časopisů s podporou všech běžně používaných formátů e-knížek i audioknih. Plná verze - Chip 10/2021.

Osvědčený videoeditor pro náročné domácí uživatele s českým prostředím, který si poradí s úpravu videa až do rozlišení 4K a nebo pro přípravu stereoskopického 3D videa. Zkušební verze - Chip 10/2021.

<< <   1   > >>