Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Farming Simulator přináší svět moderního farmaření, ve kterém si vyzkoušíte vše od pěstování plodin, přes chov zvířat až po prodej vaší produkce. Plná verze - Chip 08/2021.

Program Aiseesoft Data Recovery slouží k záchraně souborů nedopatřením smazaných z pevných disků paměťových karet i dalších úložných médií. Plná verze - Chip 08/2021.

Wise Hotkey umožňuje spouštět aplikace a otevírat složky se soubory či webové stránky s použitím vlastních klávesových zkratek. Plná verze - Chip 08/2021.

Program ACDSee Photo Studio má dlouhou historii a tradičně nabízí všechny podstatné funkce na práci s digitálními fotografiemi v počítači. Půlroční verze - Chip 08/2021.

S funkcemi programu Todo PCTrans lze mezi různými počítači nebo různými verzemi Windows pohodlně přenést instalované aplikace i uživatelská data. Pracuje i s Windows XP. Plná verze - Chip 08/2021.

Prostřednictvím jednoduché aplikace novaPDF můžete vytvářet dokumenty ve formátu PDF z jakýchkoli aplikací podporujících tisk. Plná verze - Chip 08/2021.

Aplikace FoneLab Android Data Recovery prohledá úložiště androidového smartphonu a obnoví smazaná data, která jste si nestihli či zapomněli uložit. Plná verze - Chip 08/2021.

Audioeditor Audacity pro záznam a editaci zvukových stop je nepsaným standardem mezi bezplatně použitelnými výkonnými editory pro záznam a úpravu zvuku. Díky českému prostředí je vhodný i pro začátečníky. Free verze - Chip 08/2021.

<< <   1   > >>