Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

S pomocí programu AnyViewer Pro se můžete prostřednictvím internetu připojit k pracovní ploše vzdáleného počítače a kompletně jej ovládat. Aktualizace aplikace pro AndroidPlná verze - Chip 12/2022.

Aplikace Macrorit Partition Expert Pro nabízí mnohem více funkcí, než nástroj na správu disků a diskových oddílů vestavěný ve Windows. Plná verze - Chip 12/2022.

Program AquaSoft SlideShow umí vytvářet efektní prezentace fotografií, plné animací a přechodů a exportovat je v různých videoformátech. Plná verze - Chip 12/2022.

Program HT Work Focus slouží pro omezení a sledování aktivit uživatelů počítačů. Kromě časových omezení je možné blokovat i nevhodné weby či aplikace. Plná verze - Chip 12/2022.

Program HDR Projects je fotoeditor, určený pro vylepšení snímků prostřednictvím optimalizace řady filtrů, efektů a předpřipravených šablon a umožňuje i ruční doladění všech přednastavených parametrů. Plná verze - Chip 12/2022.

Aplikace Folder Hider umožní skrýt vybrané soubory a složky na vašem počítači nebo na USB disku. Snadná obsluha je vhodná i pro uživatele s minimem zkušeností. Plná verze - Chip 12/2022.

Audials One 2023 SE vám pomůže rozšířit hudební sbírku stažením skladeb ze Spotify, SoundCloudu či YouTube nebo z desítek tisíc internetových rádií. Plná verze - Chip 12/2022.

CleverPrint je aplikace na optimalizaci tisku z pohledu snížení spotřeby nákladů na tisk a zrychlení celého procesu. Vytváří i optimalizované PDF soubory. Plná verze - Chip 12/2022.

<< <   1   > >>