Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Bitdefender dlouhodobě patří mezi nejspolehlivější a nezávislými odborníky nejlépe hodnocená antivirová řešení. Chraňte s ním svůj počítač a mobil i vy. Půlroční verze - Chip 12/2021.

VideoProc Vlogger je luxusní videoeditor s rozsáhlými pokročilými funkcemi na úpravu záběrů z mobilů, akčních kamer nebo dronů a vytváření vlastních klipů a pořadů pro sociální sítě nebo třeba videoblog. Free verze - Chip 12/2021.

Program FlashBoot je nástroj pro vytvoření přenosného klonu nainstalovaných Windows včetně aplikací, uživatelských dat a základní sady ovladačů na USB flash disk. Plná verze - Chip 12/2021.

Photo Optimizer je program na snadnou úpravu fotografií. Vše nejlépe rychle a automaticky. Dokonalé snímky získáte doslova na jedno kliknutí myši. Plná verze - Chip 12/2021.

Program Deep Data Recovery slouží k záchraně souborů nedopatřením smazaných z pevných disků paměťových karet i dalších úložných médií. Plná verze - Chip 12/2021.

Inovovaný prohlížeč od Seznamu má moderní vzhled s bočním panelem, ve kterém lze rychle přepínat mezi oblíbenými stránkami, historií, staženými soubory a obsahem. Novinkou je zcela nový překladač obsahu stránek do českého jazyka. Free verze - Chip 12/2021.

<< <   1   > >>