Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Dr.Web Security Space 12 je plně vybavené antivirové bezpečnostní řešení s ochranu před ransomwarem a s důrazem na kontrolu obsahu webu a síťového provozu programů a služeb. Plná verze - Chip 12/2020.

Zálohování vybraných souborů a složek? Záložní kopie celého disku? Nebo kompletní záloha celého obsahu počítače? Pro Todo Backup Home žádný problém. Plná verze - Chip 12/2020.

Není zcela možné zabránit pořízení rozmazaných fotografií - zejména při rychlém cvakání momentek. Photo Focus nabízí nástroje, které vám pomohou opravit nevydařené snímky a vytvořit jasné, ostré fotografie ve vysokém rozlišení. Plná verze - Chip 12/2020.

S pomocí služby KeepSolid VPN lze šifrováním ochránit internetovou komunikaci až pěti různých zařízení bez ohledu na místo připojení a objem přenesených dat. 6měsíční verze - Chip 12/2020.

S programem Logon si můžete z USB flash disku vytvořit hardwarový klíč a zvýšit zabezpečení a pohodlí při odemykání počítače. Plná verze - Chip 12/2020.

Cakewalk je vyspělý profesionální program pro záznam a úpravu hudby. Nabízí mnoho funkcí, efektů a nástrojů jak pro domácí, tak pro profesionální použití. Nyní je zcela zdarma. Plná verze - Chip 12/2020.

CrazyTalk Animator je nástroj, který snadno dokáže rozpohybovat animované postavy ve 3D prostoru. Vytvořit lze plně funkční animované filmy pro YouTube nebo třeba  pro webové stránky. Výborný nástroj pro každého, kdo chce své kreativní schopnosti využít pro tvorbu působivých animací, ale přitom nemá žádné předchozí zkušenosti s obdobnými nástroji. Plná verze - Chip 12/2020.

S programem iScreenKit můžete pořizovat snímky a videozáznamy pracovní plochy či oken aplikací a následně je také upravovat. Plná verze - Chip 12/2020.

YouTube je plný velmi kvalitního obsahu pro všechny. Pokud ale chcete sledovat videa v nejlepší kvalitě na různých místech nebo na cestách, často jste limitováni výpadky kvůli špatnému připojení k internetu. Pro takové případy může pomoci 4K Video Downloader, pomocí kterého si můžete videa stáhnout. Free verze - Chip 12/2020.

<< <   1   > >>