Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Photo Commander 16 uspořádá, popíše, upraví a odprezentuje sbírku vašich digitálních fotografií – to vše rychle a v přehledném prostředí. Plná verze - Chip 11/2022.

BeckerCAD 12 2D je aplikace na tvorbu a úpravy návrhů a modelů pro různé oblasti použití a jejich export ve standardním formátu CAD aplikací. Plná verze - Chip 11/2022.

S nástrojem IObit Uninstaller můžete hromadně a bez pozůstatků odinstalovávat nepoužívané programy, stejně jako aplikace a doplňky z výbavy Windows. Plná verze - Chip 11/2022.

Práce se schránkou ve Windows nebyla nikdy tak snadná. Smart Clip je geniální správce schránky, který zjednodušuje práci s jejím obsahem a ukládá také historii. Plná verze - Chip 11/2022.

HT Parental Controls umožňuje rodičům blokovat nebo časově omezit přístup k počítači, internetu, vybraným webovým stránkám a také aplikacím či hrám. Plná verze - Chip 11/2022.

Program CutOut nabídne fotonástroje pro automatizované ořezání objektů na fotografiích a jejich následnou montáž na jiné pozadí. Součástí instalace je sada 100 nejrůznějších pozadí. Plná verze - Chip 11/2022.

RecoverXData Pro je výkonný nástroj na obnovu nechtěně smazaných dat s vysokou úspěšností záchrany všech běžných typů souborů z disků a paměťových médií. Plná verze - Chip 11/2022.

Jednoduchá aplikace Data2Pocket umí na disku počítače rychle vyhledat soubory určitého typu a zkopírovat je do vybraného umístnění. Plná verze - Chip 11/2022.

Bezplatně použitelná bezpečnostní sada řešení Avira Free Security ochrání váš počítač i smartphone nejen při surfování na internetu. Free verze - Chip 11/2022.

<< <   1   > >>