Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Driver Easy vyhledá a stáhne aktuální ovladače veškerého hardwaru vašeho počítače, včetně externích zařízení – i pro systém Windows 11. Plná verze - Chip 11/2021.

Díky programu WYSIWYG Web Builder nemusíte k vytvoření vlastních internetových stránek znát HTML ani další webové technologie. Plná verze - Chip 11/2021.

Auslogics BitReplica je zálohovací program, ve kterém si snadno nastavíte ochranu důležitých dat jejich pravidelným kopírováním do úložiště záloh. Plná verze - Chip 11/2021.

File Organizer vám pomůže s pravidelným úklidem pevného disku počítače a automatickým tříděním souborů do složek dle jejich vlastností. Takže i když například budete nadále odkládat soubory na plochu, jak máte ve zvyku, program je následně roztřídí podle vašich zadaných pravidel. Plná verze - Chip 11/2021.

Pokud na počítači smažete fotografie nebo dokumenty a vysypete koš, neznamená to, že tato data nelze zpětně obnovit. Dokonalou skartaci dat zařídí pouze specializovaný program. Plná verze - Chip 11/2021.  

Avast One Essentials je základní verzí nejnovějšího bezpečnostního řešení od Avastu, vybavená špičkovou antivirovou technologií a firewallem. Free verze - Chip 11/2021.

Grafický interface nových Windows je poměrně podařený a není divu, že ho chtějí používat i ti, kteří nemohou nebo nechtějí instalovat Windows 11. Free verze - Chip 11/2021.  

<< <   1   > >>