Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

O&O DiskImage vytváří při zálohování kompletní obrazy pevného disku, včetně instalace Windows a všech aplikací, uživatelských účtů, nastavení i dat. Plná verze - Chip 11/2020.

Aplikace Agelong Tree vám pomůže s vytvářením rodokmenů. Záznamy osob můžete doplnit fotografiemi, dokumenty a informacemi o událostech v jejich životě. Díky přehlednému českému rozhraní je program vhodný i pro začátečníky. Plná verze - Chip 11/2020.

Kombinace programů XenArmor PDF Password Protector Pro a PDF Password Remover Pro zajistí důležité úkoly spojené s použitím hesel k PDF souborům. Plná verze - Chip 11/2020.

Dr.Web LiveDisk je antivir, který bez spuštěných Windows zbaví váš počítač zákeřných virů nebo pomůže s přesunem důležitých dat na bezpečné místo. Open-source - Chip 11/2020.

Program Smart Defrag nabízí nástroje pro defragmentaci disku a inteligentní organizaci dat na disku na základě analýzy frekvence jejich používání. Plná verze - Chip 11/2020.

V programu PureSync je možné nastavit si automatické úlohy synchronizace a zálohování zvolených dat, spouštěné buďto manuálně, nebo na základě určených událostí. Plná verze - Chip 11/2020.

<< <   1   > >>