Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Ashampoo WinOptimizer je široko daleko nejlepším nástrojem na automatické vyčištění a optimalizaci i úpravu skrytých nastavení počítačů s Windows. Plná verze - Chip 10/2022.

Díky nadstandardním vztahům časopisu Chip a výrobce AVG mohou čtenáři zdarma používat špičkové zabezpečení AVG Internet Security bez časového omezení. Licenci stačí každý měsíc prodloužit novým licenčním klíčem z Chipu. Plná verze - Chip 10/2022.

S aplikací ABBYY TextGrabber můžete jakýkoli text vyfocený smartphonem převést do digitální, editovatelné podoby. A navíc jej můžete rovnou i přeložit. Plná verze - Chip 10/2022.

 Program iPhone Data Recovery umí obnovit ztracená data z iPhonů, záloh vytvořených v iTunes a také z iCloudu, která jste si třeba nechtěně smazali. Plná verze - Chip 10/2022.

AnyMP4 Blu-ray Player je přehrávač filmů na Blu-ray i DVD a v souborech všech běžných formátů, který podporuje i moderní formáty prostorového zvuku. Plná verze - Chip 10/2022.

Hra Sedm bran je jedno velké dobrodružství, ve kterém se řešením logických úloh a vlastním důvtipem snažíte získat klíč k bájnému pokladu pradávné civilizace. Plná verze - Chip 10/2022.

S programem DMclone je možné vytvářet přesné kopie obsahu celých pevných disků a vybraných oddílů za účelem zálohování nebo instalace nového disku do počítače. Plná verze - Chip 10/2022.

Program Recovery Pro slouží k záchraně smazaných dat, která není možné běžným způsobem obnovit z koše ve Windows. Plná verze - Chip 10/2022.

Vrátili jste se z dovolené a máte paměťovou kartu nebo úložiště smartphonu plné skvělých fotografií? S programem PhotoSort je během chvilky roztřídíte a uložíte. Plná verze - Chip 10/2022.

Chrome OS Flex přináší to nejlepší z operačního systému Chrome OS v chromeboocích a cloudového operačního systému CloudReady, který Google převzal pod svůj vývoj. Free verze - Chip 10/2022.

Krita je bezplatný bitmapový editor pro kreslení a malování digitálních uměleckých děl, tedy pro vytváření ilustrací, komiksů a dalších typů digitálních obrázků. Free verze - Chip 10/2022.

Udržet si soukromí v on-line prostředí není úplně snadné. Díky rozsáhlé sadě nástrojů pro zachování anonymity v operačním systému Tails, to ale možné je. Free verze - Chip 10/2022.

<< <   1   > >>