Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Soft Organizer pečlivě odinstaluje programy včetně všech pozůstatků. K nově instalovaným aplikacím vytvoří záznam pro jejich pozdější odstranění. Plná verze - Chip 10/2020.

Program Game Fire umí omezit aktuálně nepotřebné procesy a funkce a přesměrovat hardwarové zdroje počítače pro dosažení lepšího výkonu při hraní her. Plná verze - Chip 10/2020.

S pomocí programu Connectivity Fixer vyřešíte potíže s připojením vašeho počítače k internetu, aniž byste museli studovat detaily jeho konfigurace. Plná verze - Chip 10/2020.

DVD Ripper Platinum převede film z optických DVD do běžných formátů pro přehrávání v počítači a mobilech. Poradí si se všemi ochranami proti kopírování. Plná verze - Chip 10/2020.

Program Photo Buzzer je nástroj pro jednoduchou korekci barevných fotografií. Využívá bohatou sadu filtrů, takže krásné barevné obrázky získáte pouhým jedním kliknutím myši. Plná verze - Chip 10/2020.

Kaspersky Internet Security for Android slouží ke kompletnímu zabezpečení smartphonu před malwarem, phishingem i škodlivými webovými stránkami. Plná verze - Chip 10/2020.

Od dob Windows 95 existovala oficiální sada nástrojů PowerToys, která nabízela celou řadu praktických funkcí. Ve verzi Windows Vista ale byla odstraněna. Nyní je zpět – pro Windows 10. Open-source verze - Chip 10/2020.

<< <   1   > >>