Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Program Apeaksoft Android Data Recovery prohledá úložiště androidového smartphonu a obnoví smazaná data, která jste si nestihli či zapomněli uložit. Plná verze - Chip 09/2022.

 
 

Snadno ovladatelný, ale zároveň velmi výkonný nástroj na úpravy fotografií Ashampoo Photo Optimizer 8 si poradí se snímky ve všech běžných formátech. Plná verze - Chip 09/2022.

 
 
 

S aplikací EaseUS Partition Master zvládnete mnohem více než s běžnými nástroji na správu disků a jejich oddílů z výbavy Windows. Plná verze - Chip 09/2022.

 
 

Nemáte-li mnoho zkušeností s pokročilým zpracováním videa, mohly by vám vyhovovat programy s přehledným ovládáním, ale zároveň i bohatou výbavou. Plná verze - Chip 09/2022.

 
 

Internetový prohlížeč shromažďuje vaše soukromé informace a předává je provozovateli. AntiBrowserSpy monitoruje jeho činnost a pomáhá chránit vaše soukromí. Plná verze - Chip 09/2022.

 
 

Program AceThinker Screen Grabber Pro slouží k zaznamenávání obsahu pracovní plochy či jednotlivých oken do videa nebo statických obrázků. Plná verze - Chip 09/2022.

 
 
 

Pomocí nástroje SSD Fresh lze několika kliknutími optimalizovat systém a snížit počet operací zápisu na disk SSD a tím výrazně prodloužit jeho životnost. Plná verze - Chip 09/2022.

 
 

DUMo je zkratka pro Drivers Update Monitor, software tedy řeší identifikaci a vyhledávání nejnovějších verzí ovladačů pro hardware vašeho počítače. Plná verze - Chip 09/2022.

 

Program Glarysoft Software Update vám pomůže s pravidelnou kontrolou dostupnosti a rychlou instalací nejnovějších verzí používaných aplikací. Plná verze - Chip 09/2022.

 
 
 
 
 
<< <   1   > >>