Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Startup Star prověří programy a služby, které se spouštějí při startu Windows a nabídne jejich optimalizaci a tím i zrychlení startu počítače. Plná verze - Chip 08/2023.

Ashampoo WebCam Guard je nástroj na spolehlivé zablokování webkamery i mikrofonu počítače, aby je nebylo možné zmanipulovat škodlivým softwarem. Plná verze - Chip 08/2023.

Parted Magic je speciální linuxový systém, který obsahuje praktické nástroje na práci s oddíly pevného disku, obnovu dat, antivirovou kontrolu a mnoho dalších. Plná verze - Chip 08/2023.

Aplikace AWZ AnyPorter je určená k pozměnění skutečné lokality a pohybu vašeho iPhonu nebo iPadu na základě vložených souřadnic GPS nebo zvolené trasy. Plná verze - Chip 08/2023.

S pomocí programu iTop PDF můžete PDF soubory nejen prohlížet, ale také rozsáhle upravovat jejich obsah a navíc je převádět do jiných formátů. Plná verze - Chip 08/2023.

Ashampoo Home Design vám se svými rozsáhlými knihovnami prvků pomůže s navrhováním interiérů, ale také celých staveb a jejich okolí. Plná verze - Chip 08/2023.

Prostřednictvím emulátoru BlueStacks si můžete v počítači s Windows zahrát vaše oblíbené hry pro Android – pohodlně a s pomocí klávesnice a myši. Free verze - Chip 08/2023.

Program AutoClose je šikovný nástroj, který v zadaném čase ukončí vybrané spuštěné programy a běžící procesy a podle potřeby i odhlásí uživatele, vypne, uspí nebo restartuje počítač. Plná verze - Chip 08/2023.

Ascomp Image Former umožňuje snadné dávkové úpravy obrázků jako je úprava velikosti, zaostření, ořez, změna barev a formátu. Plná verze - Chip 08/2023.

Aplikace HackCheck automaticky kontroluje všechny vaše on-line uživatelské účty k poštovním službám a včas vás informuje před hrozbou jejich zneužití. Plná verze - Chip 08/2023.

Aplikace Silver Key slouží k bezpečnému šifrování souborů před jejich odesláním e-mailem, uložením do cloudu nebo přenášením na USB flash discích. Plná verze - Chip 08/2023.

<< <   1   > >>