Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Program MobieTrans umí přenášet obsah z telefonů do počítače a naopak, stejně jako mezi androidovými smartphony a iPhony. AKCE - plná verze ZDARMA.

 

 
 

AceThinker Video Master je vybavený převodník na konverzi desítek formátů videa i zvukových souborů, s profily nastavení podle přehrávacího zařízení. Plná verze - Chip 08/2022.

 

Program Fast Screen Recorder umí zaznamenávat veškeré dění na pracovní ploše počítače do videosouboru, bez nutnosti zdlouhavého nastavování. Plná verze - Chip 08/2022.

 
 

MacBooster je osvědčená aplikace pro údržbu a zabezpečení všech částí macOS bez nutnosti detailních znalostí a nastavování parametrů. Navíc vyhledává i duplicity souborů. Plná verze - Chip 08/2022.

 
 

Program Hasleo Data Recovery je velmi efektivní při obnově nechtěně smazaných či jiným způsobem ztracených souborů z různých paměťových médií. Plná verze - Chip 08/2022.

 
 

Photo Optimizer je program na snadnou úpravu fotografií. Vše hlavně rychle a automaticky. Dokonalé snímky získáte doslova na jedno kliknutí myši. Plná verze - Chip 08/2022.

 

FileFusion vyhledá v počítači na základě tzv. kontrolních součtů duplicitní soubory, které nahradí jejich zástupci. Úspora místa může být značná. Plná verze - Chip 08/2022.

 
 

SUMo je zkratka názvu Software Update Monitor, takže je jasné, že jde o program kontrolující dostupnost aktualizací softwaru instalovaného v počítači. Plná verze - Chip 08/2022.

 
 
 

Acronis Cyber Protect Home Office perfektně poslouží při pravidelném, automatickém zálohování důležitých dat z vašeho počítače – lokálně i do cloudu. 90denní verze - Chip 08/2022.

 
 
 
<< <   1   > >>