Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Sophos Home Premium je vyspělé řešení ochrany před škodlivým softwarem, které si poradí s ransomwarem i neustále se rozrůstající škálou malwaru. Plná verze - Chip 08/2020.

Wise Care 365 Pro je výkonný správce počítačů s Windows, který i méně zkušeným uživatelům umožní odstranit všechny nepotřebné datové pozůstatky, vyčistit disk a registr a zvýšit výkon a zabezpečení počítače. Plná verze - Chip 08/2020.

OkayFreedom VPN vytváří šifrované připojení k internetu a zajišťuje přesměrování přes anonymní proxy servery pro ochranu a skrytí identity uživatele. Plná verze - Chip 08/2020.

O&O SafeErase nabízí spolehlivé odstranění souborů a složek i vyčištění celých disků od dat, která pak žádným způsobem nebude možné obnovit. Plná verze - Chip 08/2020.

PCmover Express slouží k přednosu uživatelského profilu a dat ze starého počítače do nového stroje, na kterém může běžet i jiná verze Windows. Díky přehlednému českému rozhraní zvládne přenos dat i začátečník. Plná verze - Chip 08/2020.

Vytvořte si bootovací flash disk s antivirem Sophos a bez běžících Windows proklepněte svůj počítač hloubkovou kontrolou. Open-source verze - Chip 08/2020.

<< <   1   > >>