Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Soubor nástrojů Parallels Toolbox představuje sadu systémových nástrojů pro každodenní použití, určených pro počítače s Windows nebo macOS. Plná verze - Chip 07/2021.

S programem iFun Screen Recorder lze zaznamenávat veškeré dění na pracovní ploše počítače do videosouboru se zvolenou kvalitou a snímkovou frekvencí. Plná verze - Chip 07/2021.

First Aid Kit je sada nástrojů na záchranu dat a obnovu funkčnosti počítače, stejně jako třeba na odstranění hluboce zakořeněné virové nákazy. Plná verze - Chip 07/2021.

Pokud patříte k uživatelům, kteří občas potřebují v PDF dokumentech přidávat nebo vymazat stránky, tak nenáročný Easy PDF vám bude věrným pomocníkem. Plná verze - Chip 07/2021.

Souborový manažer oMega Commander nabízí pro práci se soubory a složkami dva nezávislé panely a mnoho doplňkových funkcí. Plná verze - Chip 07/2021.

AntiRansomware chrání počítač před vyděračským softwarem, který zašifruje data na disku a žádá výkupné za jejich opětovné zpřístupnění. V okamžiku podezřelé manipulace s daty vypne počítač. Nový start spustí systém v nouzovém režimu, kdy je možné počítač odvirovat nebo zálohovat data. Plná verze - Chip 07/2021.

Nebuďte lehkovážní a pravidelně zálohujte svoje data – pomůže vám s tím program Backup4all s řadou užitečných funkcí pro automatickou zálohu. Plná verze - Chip 07/2021.

Program FOCUS projects 4 Standard obsahuje rozsáhlou nabídku efektů a filtrů na úpravy digitálních fotografií s detailními předvolbami nastavení. Plná verze - Chip 07/2021.

Program Protected Folder je snadno ovladatelný šifrovací nástroj na ochranu citlivých souborů nebo před jejich smazáním. Data jsou nejen zašifrována, ale pro jiné uživatele počítače i skryta. Plná verze - Chip 07/2021.

Ubisoft Trackmania jsou legendární závody autíček na pomezí formulí a terénních speciálů. V bezplatné verzi se můžete prohánět po 25 tratích a zlepšovat své zkušenosti. Free verze - Chip 07/2021.

<< <   1   > >>