Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

S nástrojem Aiseesoft Screen Recorder s českou lokalizací lze do videosouboru snadno zaznamenat veškeré dění na pracovní ploše či v jednotlivých oknech programů. Plná verze - Chip 06/2023.

S programem Ashampoo UnInstaller s českou lokalizací můžete z počítače komfortně a bez pozůstatků odstranit nepoužívané aplikace, stejně jako zbytečnou výbavu Windows. Plná verze - Chip 06/2023.

Webová aplikace Landigo Premium nabízí přes 28 tisíc otázek ve cvičeních pro úplné začátečníky i pokročilé angličtináře. Mezi novinky patří kontrola výslovnosti. 3měsíční předplatné - Chip 06/2023.

Sticky Password s českou lokalizací patří k nejlépe vybaveným správcům hesel. Bezpečně se postará o všechny citlivé údaje i jejich synchronizaci mezi různými zařízeními. Plná verze - Chip 06/2023.

AceThinker Wind Cut je kvalitní videoeditor s českou lokalizací a nezbytnými funkcemi na úpravu záběrů a vytvoření vlastního filmu nebo videoprezentace z fotek. Plná verze - Chip 06/2023.

Přichází čas, kdy v roli Pána počasí máte šanci vzít běh věcí pevně do svých rukou a postavit se silám přírody tváří v tvář. Stoprocentně se pobavíte! Plná verze - Chip 06/2023.

Zoom je internetová služba na videohovory a online schůzky, která umožňuje uživatelům komunikovat s ostatními lidmi prostřednictvím internetu. Free verze - Chip 06/2023.

Program CheckDrive kontroluje stav pevného disku počítače a včas varuje před hrozící ztrátou dat. Plná verze - Chip 06/2023.

<< <   1   > >>