Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Apeaksoft Slideshow Maker umí vytvářet efektní prezentace fotografií, plné animací a přechodů a exportovat je s hudbou na pozadí v různých videoformátech. Plná verze - Chip 06/2022.

Vše v jednom – spolehlivé zabezpečení i vyčištění a optimalizace výkonu počítače – to je hlavní charakteristika výborného programu Advanced SystemCare. Plná verze - Chip 06/2022.

 
 

Aplikace Mobile Mirror slouží k propojení počítače s androidovými telefony a iPhony a zrcadlení obsahu jejich displeje na pracovní ploše Windows. Plná verze - Chip 06/2022.

 
 

Steganos Safe ochrání data uložená ve vašem počítači, na USB klíčence nebo v cloudovém úložišti před nenechavci pomocí silného šifrování. Plná verze - Chip 06/2022.

 
 
 
 

Nástroj Browser Password Recovery Tool během chvilky vyhledá všechna hesla uložená v internetových prohlížečích a uloží je do textového souboru. Půlroční verze - Chip 06/2022.

 
 
 
 

Každý zná nesmyslné názvy souborů, které generuje fotoaparát, správce stahování nebo digitální záznamník. Přejmenujte je a udělejte si pořádek v datech. Plná verze - Chip 06/2022.

 
 

Program Malware Hunter vám pomůže zrychlit počítač a udržet jej automaticky ve skvělé kondici. Bonusem navíc je funkce na detekci a zablokování škodlivého softwaru v reálném čase. Plná verze - Chip 06/2022.

 
 
 

V programu WebAnimator Go můžete vytvářet animované bannery a prvky pro vaše webové stránky, aniž byste museli pracovat se složitými grafickými programy. Plná verze - Chip 06/2022.

 
 

Od základu zabezpečený operační systém, se kterým se dá bezpečně surfovat po internetu. Aby z těchto výhod mohli těžit také uživatelé Windows, stačí jej spustit ve Virtual Boxu. Free verze - Chip 06/2022.

 
 
 
 
 
<< <   1   > >>