Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Power-user Premium je sada doplňkových funkcí do aplikací Word, Power Point a Excel, plná nových šablon, obrázků, speciálních typů grafů i šikovných nástrojů. Plná verze - Chip 05/2023.

DVDFab Photo Enhancer AI je pokročilý software, který využívá umělou inteligenci k vylepšení kvality i dalším úpravám vašich fotografií. Plná verze - Chip 05/2023.

Program LightPDF umí převádět PDF soubory na textové dokumenty, tabulky, obrázky a další typy souborů – včetně rozpoznání jejich textového obsahu. Plná verze - Chip 05/2023.

Vše v jednom – spolehlivé zabezpečení i vyčištění a optimalizace výkonu počítače s Windows XP-11. To je hlavní charakteristika výborného programu Advanced SystemCare. Plná verze - Chip 05/2023.

AOMEI Backupper Professional umí zálohovat nejen konkrétní soubory či složky, ale také vytvářet kompletní obrazy disků a jejich oddílů. Plná verze - Chip 05/2023.

Avdshare Video Converter je snadno ovladatelný nástroj na konverzi všech běžné používaných formátů videa pro přehrávání v různých zařízeních. Plná verze - Chip 05/2023.

Aplikace ScanTransfer umožňuje bezdrátově přenášet fotografie a videa z mobilního telefonu do notebooku. Bez obavy z možnosti úniku dat na internet. Plná verze - Chip 05/2023.

CryptBox vytváří šifrované datové trezory, které vypadají a chovají se jako běžné disky. Ale pouze pokud k nim máte příslušné přístupové údaje. Plná verze - Chip 05/2023.

Díky programu WebSite X5 Go s přehledným českým prostředím nemusíte k vytvoření vlastních internetových stránek znát webové technologie a kódování. Plná verze - Chip 05/2023.

<< <   1   > >>