Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Nástroje programu Glary Utilities pravidelně vyčistí váš počítač od všech zbytečností a pomohou vám udržet jej v nejlepší kondici. Plná verze - Chip 05/2022.

 
 

Aplikace PhotoAI Pro: AI Photo Enhancer využívá cloud a umělou inteligenci k poutavým úpravám fotek pořízených vaším iPhonem nebo mobilem s Androidem. Plná verze - Chip 05/2022.

 
 
 
 

Aplikace Text-R slouží k převodu českého textu z PDF dokumentů nebo naskenovaných digitalizovaných papírových předloh do podoby, se kterou můžete dále pracovat ve Wordu. Plná verze - Chip 05/2022.

 
 

Program Abelssoft Find My Files je praktický nástroj pro vyhledávání všech typů souborů uložených v počítači a svůj účel plní efektivně a bleskurychle. Plná verze - Chip 05/2022.

 
 

S pomocí programu iTop Data Protector můžete spolehlivě chránit data ve vašem počítači jejich zašifrováním a skrytím ze zobrazení v Průzkumníku souborů. Plná verze - Chip 05/2022.

 
 

Music Recorder je program pro snadné nahrávání zvuku z internetových rádíí a streamovacích služeb, automatickou identifikaci skladeb a konverzi zvukových souborů. Plná verze - Chip 05/2022.

 
 
<< <   1   > >>