Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

S pomocí služby HideAway VPN lze šifrováním ochránit internetovou komunikaci bez ohledu na to, k jaké síti je váš počítač aktuálně připojen. Je tak rychlá, že si jí ani nevšimnete a navíc bez limitu přenesených dat. Takže proč ji nepoužívat? Plná verze - Chip 05/2021.

AirMagic je nástroj speciálně navržený pro úpravu leteckých snímků pořízených drony nebo z výšky. Obsahuje technické profily objektivů a snímačů nejznámějších dronů a díky tomu dokáže snímky optimalizovat nejen s ohledem na pořízenou fotografii, ale zejména s ohledem na parametry při jejich pořízení. Plná verze - Chip 05/2021.

Aplikace 3D Train Studio V6 slouží k vytváření virtuálních modelů kolejišť s použitím rozsáhlé knihovny terénních a stavebních prvků, vlaků, postav i rostlin. Zvládne i animace provozu. Freeware verze - Chip 05/2021.

S Kaspersky Safe Kids získáte kontrolu nad tím, jak se svými zařízeními pracují vaše děti a jak využívají internet – v mobilu, tabletu i počítači. 6měsíční verze - Chip 05/2021.

MailStore Home je program pro off-line zálohování a vyhledávání e-mailů, jejich zabezpečení heslem a s funkcí snadné zálohy na přenosná média či jiné e-mailové účty. Nově s podporou češtiny. Free verze - Chip 05/2021.

<< <   1   > >>