Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

WinSysClean X11 Pro důkladně očistí váš počítač od všech zbytečných dat, pocházejících z Windows, webových prohlížečů i stovek dalších aplikací. Plná verze - Chip 03/2023.

IObit Malware Fighter ochrání počítač před viry, spywarem, ransomwarem i dalšími škodlivinami, stejně jako varuje před nebezpečnými webovými stránkami. Plná verze - Chip 03/2023.

O&O DiskImage vytváří kompletní záložní obrazy pevného disku, včetně instalace Windows a všech aplikací, uživatelských účtů, nastavení i dat. Plná verze - Chip 03/2023.

Program PhotoZoom obsahuje patentované algoritmy pro extrémní zvětšování a inteligentní optimalizaci fotografií například pro tisk velkoformátových plakátů. Plná verze - Chip 03/2023.

Audials Radio slouží k vyhledávání a stahování hudebních skladeb a podcastů z desítek tisíc internetových rádií, která má aplikace ve své databázi. Audials Music slouží ke stahování hudby z YouTube a dalších hudebních služeb. Plná verze - Chip 03/2023.

Program OCR Reader analyzuje texty na fotografiích a skenovaných dokumentech a rozpoznává a extrahuje text do editovatelné podoby formátů TXT, DOC a PDF. Plná verze - Chip 03/2023.

Ať už chcete převést dokumenty PDF do formátu DOC nebo naopak, program PDF Conversa vám poskytne obě možnosti v základní podobě. Plná verze - Chip 03/2023.

Usedněte za volant svého závodního speciálu a sešlápněte plyn až na podlahu. Užijte si zábavnou hru, ve které zdoláváte různé tratě a usilujete o titul mistra. Plná verze - Chip 03/2023.

Paint.NET je výborně vybavený grafický editor, připravený na jednoduché a rychlé úpravy fotek, stejně jako na vlastní grafickou tvorbu a retuše. Free verze - Chip 03/2023.

Hard Disk Sentinel je analytický nástroj, který nepřetržitě sbírá a vyhodnocuje tzv. S.M.A.R.T. data generovaná při provozu pevného disku počítače. Plná verze - Chip 03/2023.

<< <   1   > >>