Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Aplikace RecMaster nabízí velmi pokročilé funkce pro pořizování videozáznamů z pracovní plochy počítače i z webkamery, včetně sledování kurzoru a úprav záznamů. Plná verze - Chip 03/2022.

 
 

Program GClean pročistí internetové prohlížeče Chrome, Edge, Firefox, Opera a Safaria a zamezí zejména Googlu sběru dat o vašem on-line chování. Odstraňování stop lze nastavit i automaticky. Plná verze - Chip 03/2022.

 
 

S aplikací Secure-PDF můžete svoje PDF dokumenty ochránit před otevřením i neoprávněnou změnou pomocí šifrování a příslušného hesla. Plná verze - Chip 03/2022.

 
 

PDF Imager je snadno použitelný software, který rychle a snadno převede dokumenty PDF na obrazové soubory nebo naopak. Plná verze - Chip 03/2022.

 
 

Praktické fotonástroje by neměly chybět ve výbavě žádného nadšence, kterému nestačí automatické úpravy snímků v mobilu. Plná verze - Chip 03/2022.

 
 

Převody různých formátů videa a jejich přizpůsobení pro přehrávání v mobilech, tabletech nebo TV nemusí být žádná věda – stačí mít po ruce HD Video Converter Deluxe. Plná verze - Chip 03/2022.

 
 

Kromě přehrávání všech běžných formátů videa a zvuku obsahuje 5KPlayer i další užitečné funkce, například na streamování nebo stahování z internetu. Plná verze - Chip 03/2022.

 
 
 
 
<< <   1   > >>