Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Ashampoo Backup Pro 16 vám usnadní nudný, ale nezbytný úkol pravidelně zálohovat důležitá data. Stačí si v něm vytvořit zálohovací úlohy a je hotovo. Plná verze - Chip 02/2023.

Program EaseUs Disk Copy slouží k vytváření přesných kopií pevných disků i jednotlivých oddílů, což se hodí pro zálohování i k přenosu dat na nový disk. Plná verze - Chip 02/2023.

Programu Soda PDF Desktop 14 Standard nabízí v přehledném uživatelském prostředí bohatou nabídku funkcí na práci s obsahem dokumentů ve formátu PDF. Plná verze - Chip 02/2023.

Burning Studio nabídne rychlý a spolehlivý způsob vypalování filmů, hudby a souborů na jakýkoli zapisovatelný disk. Navíc extrahuje zvuk z hudebních CD a vytváří stylové obaly a potisky. Plná verze - Chip 02/2023.

AnyMP4 Audio Converter převádí audio soubory do různých populárních zvukových formátů, jako jsou MP3 a AAC.Poradí si ale i s extrakcí zvuku z videosouborů. Plná verze - Chip 02/2023.

Ovládejte nejnovější řadu robotů a vyzkoušejte jejich bojové schopnosti a obratnost v různých světech plných nebezpečných překážek, nástrah a nepřátel, kteří chtějí vaše roboty zničit. Plná verze - Chip 02/2023.

O&O Defrag je pokročilý nástroj na defragmentaci dat s funkcemi na optimalizaci výkonu pevného disku počítače, který si poradí i s disky typu SSD. Plná verze - Chip 02/2023.

Rádi byste vylepšili některé ze svých fotografií, ale nechcete se potýkat s rozsáhlou nabídkou funkcí složitých grafických editorů? Simply Good Pictures zajistí zdařilé a barevné snímky i bez znalosti úprav obrázků. Plná verze - Chip 02/2023.

Sweet Home 3D je open source software, určený k navrhování designu interiérů v přehledném 2D prostředí, s okamžitým náhledem výsledku ve 3D pohledu. Free verze - Chip 02/2023.

<< <   1   > >>