Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Aplikace NIUBI Partition Editor nabízí mnohem více funkcí, než nástroj na správu disků a diskových oddílů vestavěný ve Windows. Plná verze - Chip 02/2021.

Program Photo Clip 9 Pro nabízí hned tři samostatné nástroje pro vylepšení a různé úpravy fotografií – editor, nástroj pro snadné odstranění různých objektů ze snímku a nástroj pro retušování a tvorbu fotomontáží a koláží. Plná verze - Chip 02/2021.

WashAndGo je nástroj pro údržbu operačního systému, který vám pomůže udržet počítač v dokonalém funkčním stavu, zvýšit jeho bezpečnost, mazat nepotřebné soubory a optimalizovat organizaci dat na pevném disku. Plná verze - Chip 02/2021.

Aplikace iToolab UnlockGo vám pomůže v situaci, když zapomenete heslo ke svému iPhonu či iPadu, nebo k uživatelskému účtu Apple ID pro připojení k iCloudu. Plná verze - Chip 02/2021.

KeepSolid Passwarden se postará o všechny vaše přihlašovací údaje, hesla, čísla kreditních karet a další citlivá data, která potřebujete někam uložit. Plná verze - Chip 02/2021.

Aplikace Skyfiles vám umožní přímo upravovat soubory z Disku Google pomocí komfortních desktopových programů místo práce v prohlížeči. Navíc si poradí s libovolnými dokumenty a soubory, které nejsou součástí kanceláře Google. Plná verze - Chip 02/2021.

Nástroj BLACK & WHITE projects 5 obsahuje řadu šablon, filtrů a efektů, pomocí kterých své barevné snímky efektně a rychle převedete na umělecké fotografie černobílé. Plná verze - Chip 02/2021.

Program LibreOffice je kvalitní bezplatný balík kancelářských aplikací s přehledným a snadno ovladatelným rozhraním, který bez kompromisů nabízí praktické nástroje umožňující pracovat nejen efektivně, ale i velmi kreativně. Díky českému rozhraní, otevřené licenci, stabilitě a výkonu se hodí jak do domácností a škol, tak i pro jakékoliv komerční použití. Open-source verze - Chip 02/2021.

<< <   1   > >>