Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Driver Booster čerpá z databáze více než 8,5 milionu ovladačů běžného i velmi exotického hardwaru a pomůže vám tedy získat maximum z vašeho hardwaru. Plná verze - Chip 01/2023.

CatchPulse je antivirové řešení, kombinující nejlepší antimalwarové enginy s technologií umělé inteligence a cloudem. Díky tomu je velmi spolehlivé. Plná verze - Chip 01/2023.

Program DearMob iPhone Manager umožňuje pohodlně pracovat s obsahem paměti iPhonu nebo iPadu i bez aplikace iTunes.

Napínavá hra Vládce tří světů vás zavede do fantasy světa, kde musíte řešit zapeklité logické problémy a zachránit sebe i další rasy obyvatel. Plná verze - Chip 01/2023.

Aiseesoft Phone Mirror slouží k propojení počítače s androidovými telefony a iPhony a zrcadlení obsahu jejich displeje na pracovní ploše Windows. Plná verze - Chip 01/2023.

S pomocí programu Start Menu můžete do Windows 11 vrátit zpět nabídku Start ve stylu Windows 10 nebo 7, s bohatými možnostmi nastavení. Plná verze - Chip 01/2023.

S programem NEAT projects 2 je možné ze snímků automaticky odstraňovat pohybující se osoby a vozidla, které nám při fotografování překážely v záběru. Plná verze - Chip 01/2023.

Converter4Video je intuitivní nástroj na konverzi videa s pomocí profilů specifických zařízení a platforem. Zvládne i méně používané a starší formáty. Plná verze - Chip 01/2023.

V aplikaci onlineTV je možné sledovat televizní stanice a poslouchat internetová rádia z řady různých zemí. Navíc si můžete snadno pořídit záznam streamu. Plná verze - Chip 01/2023.

<< <   1   > >>