Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

Program Perfect PDF 10 Premium slouží nejen k prohlížení, ale především k úpravám obsahu PDF dokumentů, u kterých je možné upravit i uspořádání stránek. Plná verze - Chip 01/2022.

Zuří válka a běsnění neustává. Když tu se objeví zpráva o nálezu Kopí osudu. Pokud jej získá nepřítel, již nikdy nebude klid a mír jako dřív. Pomůžete ho najít? Plná verze - Chip 01/2022.

Program Hasleo BitLocker Anywhere umožňuje ochránit šifrovací technologií BitLocker data na disku počítače bez ohledu na instalovanou verzi Windows. Plná verze - Chip 01/2022.

Prostřednictvím emulátoru BlueStacks X si můžete v počítači s Windows zahrát vaše oblíbené hry pro Android – pohodlně, s pomocí klávesnice a myši. Free verze - Chip 01/2022.

CCleaner browser je rychlý a bezpečný prohlížeč internetových stránek s jednoduchým českým ovládáním. Uživatel má možnost v přehledném Centru zabezpečení nastavit blokování reklam, použít ochranu před podvodnými weby, použít správce hesel nebo třeba automaticky blokovat instalaci nedůvěryhodných doplňků do prohlížeče. Pro zvýšení bezpečnosti prohlížení můžete využít prohlížení stránek v soukromém režimu. Free verze - Chip 01/2022.

Zorin OS je kompaktní operační systém se snadným českým ovládáním, předinstalovanými programy a možností spouštět programy pro Windows. Jeho prostředí je naprosto shodné s Windows. Open-source verze - Chip 01/2022.

<< <   1   > >>