Přejít k hlavnímu obsahu

Plné verze

ACDSee Photo Studio je výborně vybavený fotoeditor pro inteligentní správu a úpravu fotografií včetně široké podpory RAW a s akcelerací výpočtů pomocí grafických karet. Plná verze - Chip 01/2021.

Steganos Password Manager je spolehlivý správce uživatelských jmen a hesel i dalších citlivých údajů, které si uložíte do jeho šifrované databáze. Plná verze - Chip 01/2021.

ProDRENALIN je perfektní nástroj pro optimalizaci, stabilizaci a korekci rybího oka videa pořízeného akční kamerou nebo smartphonem při sportu a dalších aktivitách. Plná verze - Chip 01/2021.

HappyCard je nástroj na rychlou a efektivní tvorbu různých druhů pozvánkových a dárkových karet pro všechny možné příležitosti. Což se může na vánoce a Nový rok hodit. Plná verze - Chip 01/2021.

Music Tube umožňuje pohodlně procházet hudbu na YouTube seřazenou podle žánrů, umělců a alb a stahovat ji do hudební sbírky na počítači. Plná verze - Chip 01/2021.

Program MiniTool MovieMaker je nenáročný nástroj pro tvorbu videí z fotografií. Do vytvářeného videa můžete snadno přidat titulky a popisky, přechodové a vizuální efekty a program nabízí i několik předpřipravených šablon. Free verze - Chip 01/2021.

Hra Simutrans je výborný dopravní simulátor, který vás spolehlivě zabaví na dlouhou řadu zimních večerů a zároveň prověří vaše strategické myšlení, budovatelské schopnosti i fantazii. Free verze - Chip 01/2021.

<< <   1   > >>